Conceptvernieuwing

Brasserie Goya, te Heerlen

Nieuwe frisse avondkaart voor Brasserie Goya, te Heerlen

Wie deze brasserie niet kent, heeft zeker iets gemist in de bruisende Heerlense stad. Sinds jaar en dag is Goya een bekend gezicht in Heerlen.

Een aantal weken geleden werd ik benaderd door de eigenaar van Goya met de vraag of ik hem zou kunnen helpen met het ontwikkelen van een à la carte kaart, oftewel een menukaart voor in de avonduren.

Tuurlijk wilde ik dat!

Een specifieke wens werd echter wel bij het ontwikkelen van de menukaart neergelegd. Het moest een menukaart zijn die bereidt kon worden door iedereen, met een goede prijs/kwaliteit verhouding, een relatief lage mise en place tijd en een snelle overgang van lunch- naar avondkaart.

Mijn eerste gedachte was echter, ” avondkaart?”. (En wellicht is dat nu ook jullie gedachte.) We kennen Brasserie Goya natuurlijk als een gezellige lunchplek, maar dat je er ook kunt dineren is nieuw.

Brasserie Goya gaat vanaf 22 februari aanstaande ook in de avonduren open tot 21:00 uur met een verrassende menukaart. De nieuwe gerechten zijn uniek, apart en een lust voor het oog.

Schnitzel & co zijn passé

Een van de nieuwe gerechten is een Pokébowl.

Poké (spreek uit: po-kay) is een Hawaiiaans gerecht dat je het beste kunt omschrijven als een vrolijke mix tussen sushi en een salade. Dit gerecht springt meteen in het oog met al zijn felle kleuren en gezonde ingrediënten. Kortom happiness in een Bowl.

Nieuwsgierig geworden naar de rest van de gerechten? Ga dan snel eens dineren bij Brasserie Goya.

Denkt u als ondernemer na het lezen van dit bericht. Dat een conceptvernieuwing voor uw horecazaak ook een welkome afwisseling is, neem dan gerust contact op!

Smakelijke groet,

Richard Wentink

RW Service Culinair

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *