Hospitality Opticien

Even iemand anders met een frisse blik door uw onderneming laten lopen! Wordt het tijd voor iets anders, een ander concept en/of een nieuwe menukaart? Maar laat de inspiratie te wensen over?

Als ondernemer is het belangrijk dat u weet wat uw gasten willen en van u verwachten. Het is dan ook belangrijk om uw onderneming van “tijd tot tijd” onder de loep te nemen.

Het succes van uw onderneming hangt af van uw gasten en of deze tevreden zijn. Vaak wordt dit onderschat omdat men als ondernemer in een vast “patroon” terecht komt en hierdoor vergeet hoe het is om het geheel te zien door de bril van de klant.

Een aantal voorbeelden

  • Menukaart

    We stellen bijvoorbeeld een nieuwe menukaart voor u samen die van deze tijd is en inspeelt op de wensen van de gasten.

  • Kosten

    Alle gerechten worden gecalculeerd en op receptuur gezet en de Mise en Place lijsten worden opgesteld.

  • Bestelsysteem

    Het bestelsysteem zal worden aangepast zodat uw personeel snel de bestelling kan plaatsten maar ook afrekenen bij de klant.

  • en het allerbelangrijkste

    ik leer u en/of uw koks de gerechten te bereiden