Freelancer te huur!

Wat levert het inhuren van een freelancer op voor uw onderneming..

Voor de slimme ondernemer

U bent een slimme ondernemer, of wilt een slimme ondernemer worden?

Het inhuren van een freelancer in de horeca is helemaal hot!

Maar niet iedere ondernemer heeft helemaal helder welke voordelen er vastzitten aan het inhuren van een freelance (chef)kok/hospitality opticien.

Lees hieronder een aantal voordelen:

  • Deskundigheid; vaak zijn freelancer al jarenlang werkzaam in de horeca en hun expertise is dan ook veelzijdig.
  • Onafhankelijk; een freelancer zal met een onafhankelijke blik naar uw onderneming kijken.
  • Sparringpartner; door het onafhankelijke oordeel en blik van de freelancer kunt u heel open en eerlijk met hem communiceren en uw zorgen op tafel leggen.
  • Tariefafspraken; een freelancer werkt veelal met uurtarieven of tarieven per opdracht. Dit betekent dat u geen onnodige kosten hoeft te maken met bijv: contractopstellen, loonadministratie, pensioenfonds, verzekeringen, ziektekosten enz..
  • Rendementsoptimalisatie; Indien gewenst kijkt een freelancer samen met u naar de verbeterpunten in uw onderneming. Op het gebied van afvalmanagement, efficiënt inkopen, personeelsplanning, kostenbesparingen in het algemeen enz..
  • Leermeester; Indien u een freelancer inhuurt met een leermeester certificaat kan hij/zij het personeel trainen in verschillende horeca disciplines. Zo wordt uw eigen personeel breder inzetbaar en is het aanwerven van nieuw personeel en de daarmee gemoede kosten vooralsnog niet noodzakelijk.
  • Tijdelijk; een freelancer is altijd maar tijdelijk bij u, vaak is van te voren bekend hoelang het huurcontract duurt en wat voor u de kosten zijn. Ook is een freelancer vaak al voor een paar uur in te huren. Stel u krijgt te maken met onverwacht uitval van personeel door ziekte, dan kunt u heel gemakkelijk de hulp inschakelen van een freelancer voor een paar uur of paar dagen.

Bovenstaand is nog maar een greep uit de voordelen van het inhuren van een freelancer in de horeca.

Wilt u weten wat ik al freelance chefkok of adviseur voor uw onderneming kan betekenen?

Maak dan vrijblijvend een afspraak!

Culinaire groet,

Richard Wentink

RW Service Culinair

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *