Kookclub Mëts & Versjet

“Je voelt het in je vingers, je maag gromt al van enthousiasme. In gedachten staat al een perfect gerecht op tafel…je recht je schouders…Dit keer weet je het zeker. Je gaat een gerecht neerzetten, voor je familie en vrienden waar Gordon Ramsey jaloers op zou zijn!

Maar niets is minder waar! je staat in de keuken en ineens verander je in “the Swedish Chef” van de Muppets. Verdorie! Je was er zo zeker van dat je de held van de avond werd met je gerechten, maar niet is minder waar.

Met de nog na-sissende ingrediënten in de prullenbak, haal je al mopperend het blaadje van de plaatselijke Chinees uit de keukenlade en bestelt met tegenzin Menu B…”

Is bovenstaande herkenbaar?

Sluit je dan aan bij onze kookclub Mëts & Versjet. Een maandelijks of eenmalig samenzijn waarin je gezamenlijk, onder begeleiding van professionele chef-koks, de kneepjes van het vak leert! Elke bijeenkomst wordt er een 4-gangen diner bereidt en komen verschillende kooktechnieken aan bod. Aan het eind van de avond wordt de tafel gedekt en worden jullie eigen creaties geserveerd. Kortom een gezellige informele avond met sfeer, smaak & beleving!

Locatie: In de Poort van Herle 1ste etage. (prachtig uitzicht op het nieuw gebouwde Maankwartier)

Startend op 13 maart 2019

Locatie: “de poort van Herle” 1ste etage  Stationsstraat 22, Heerlen

Kosten: € 47,50 p.p. incl. huiswijn rood/wit & tafelwater

Aanmelden: richard@rwserviceculinair / 0621898772

Tot de mogelijkheden behoren o.a:

  • 4 gangen diner met of zonder wijn

  • Italiaanse keuken

  • Sushi

  • Klassieke franse gerechten

  • Private Dining

  • en nog veel meer

    neem gerust contact met ons op, graag bespreken wij u mogelijkheden